طرز پخت زولبیا

بهترین خبر – زولبیا که از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است معمولاً همراه با بامیه سر سفره افطار ماه رمضان سرو میشود.

هرچند این شیرینی در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش میرسد، تهیه آن در منزل هم خالی از لطف نیست. در ضمن به این ترتیب میتوانید از سالم و تازه بودن زولبیا اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده که برای سلامتی بسیار مضر است. در ادامه طرز تهیه زولبیای خانگی را با عکس مراحل آن خواهید دید.

طرز تهیه زولبیا

مرحله اول:

نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و ماست را ۵ دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود (ماستی که استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد).

مرحله دوم:

آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین، گلاب و هل را اضافه کنید (غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد. اگر بیش از حد سفت بود ۱ قاشق گلاب اضافه کنید). در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود. روی کاسه سلفون بکشید و آن را ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم – شربت زولبیا:

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰-۱۵ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم:

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید.

مرحله پنجم:

پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه بماند (دقت کنید شربت باید گرم باشد).

نکات تهیه زولبیا:

– میتوانید به جای قیف مایه را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید.

– جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به این شیرینی میدهد.

– اگر زولبیای شما نرم شده و ترد نیست ممکن است به خاطر قوام نیامدن شربت باشد.

– شکرک زدن زولبیا به دلیل غلظت بیش از حد شربت است.

– زولبیا موقع سرخ شدن باید حتما در روغن شناور شود.

– اگر از ماست محلی به جای ماست پاستوریزه استفاده کنید خیلی بهتر است و نتیجه خوشمزه تر میشود.

– میتوانید مقداری زعفران دم کرده هم داخل مایه بریزید تا خوشرنگ تر شود. البته این کاملا اختیاری است.

– برای گرد شدن شیرینی میتوانید از کاتر گرد استفاده کنید. به این صورت که کاتر را داخل تابه محتوی روغن قرار دهید. سپس مایه را به صورت پراکنده با قیف داخل کاتر بریزید. کاتر را با انبر بردارید و جای دیگری قرار دهید. این کار را مجددا برای همه شیرینی ها تکرار کنید.


تبلیغات:

اگر دوست دارید برای آینده فرزندتون یک حقوق ماهیانه منظم دست و پا کنید  و یا خودتون یک حقوق بازنشستگی مکمل داشته باشید روی تصویر زیر کلیک کنید و با مشاوران بیمه پاسارگاد تماس بگیرید.

به پیج اینستاگرام بهترین خبر بپیوندید:

behtarinkhabar.ir • Instagram photos and videos@

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WC Captcha 36 − = 30

پست بعدی

رونمایی از حریفان احتمالی بازی های تمرینی تیم ملی فوتبال

س فروردین ۲۳ , ۱۴۰۱
بهترین خبر – کادرفنی تیم ملی کشورمان برای به دست آوردن شناخت از سبک بازی آمریکا به دنبال برگزاری بازی […]

دسترسی های سریع