بهترین خبر – کتایون ریاحی که به دنبال انتشار مطالبی علیه سعید پورصمیمی، حواشی زیادی ایجاد کرده بود، امروز در پستی جدید در اینستاگرامش ادعای جدیدی مطرح کرد و نوشت:
این عکس مربوط به بیست و پنج سال پیش است.آن سالها آقای داوود رشیدی ریاست هیئتمدیره خانه سینما و آقای پورصمیمی دستیار یا معاون بودند.
من توسط همکاران خودم و در خانه سینما به اتهامات واهی بازجویی و مواخذه شدم. آقای پورصمیمی که در نقش بازجو وارد شده بود با سوءاستفاده از موقعیت خود به من تعرض کرد. روزگار سختی بود و من هیچ نگفتم.
هنوز پس از ۲۵ سال روح و روانم از این حادثه تلخ التیام نیافته و آزرده است.به یاد داشته باشیم اگر ثروت، شهرت و قدرت مهار نشود، اگر اخلاق و قانون اقتدار نداشته باشند، این فساد است که همه جا با قلدری حکومت میکند.

تبلیغات:
اگر دوست دارید همراه با سرمایه گذاری مطمئن برای آینده، از حقوق مستمری ماهانه در آینده و پوشش های کامل بیمه حوادث و عمر برخوردار شوید بر روی تصویر زیر کلیک نمایید از وب سایت تامین آتیه بازدید فرمائید. ( جهت مشاوره می توانید با شماره ۰۹۱۲۷۰۳۸۳۶۵ بگیرید.

تبلیغات:
فروش انواع زنجیر با مناسب ترین قیمت بازار – تلفن های تماس: ۶۶۷۴۴۶۵۱ , ۶۶۷۴۴۸۳۴ – ۰۲۱

به پیج اینستاگرام بهترین خبر بپیوندید:
behtarinkhabar.ir • Instagram photos and videos@
اینجا کلیک نمایید: کانال بهترین خبر در روبیکا