جدیدترین مطالب سایت
خانه » سلامت » تغذیه » پیشگیری از بروز سرطان با مصرف موز

پیشگیری از بروز سرطان با مصرف موز

بازدیدها: 0

مطالعات نشان می دهند اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.

بهترین خبر –  اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است در کل عالی است.

banana

همچنین این میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.

 به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزیجات و میوه ها به ویژه موز کاهش می یابد.

زنانی که ۶ – ۴ بار در هفته، موز می خورند تا ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می گیرند.

منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شوند.

همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای ۶ موز مصرف کنند.

دکتر یعقوب قنواتی


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

جای عدد خالی را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.