جدیدترین مطالب سایت
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت شامی پنیری

طرز پخت شامی پنیری

بازدیدها: 4

بهترین خبر

شامی پنیری

🌹مواد لازم
گوشت چرخ کرده (گوشت قرمز یا مرغ): ۷۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سمولینا: حدود لیوان
آرد: ۳ قاشق غذاخورى
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر موزارلا یا چدار: هر کدام ۱۵۰ ـ ۱۰۰ گرم
پودر سوخارى: به میزان لازم
🌷طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و آب پیاز گرفته شود گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را به پیاز افزوده و همگى را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود. پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقدارى از گوشت را برداشته و تکه اى از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخارى زده ( البته مى توانید تنها در پودر سوخارى زده) و در روغن سرخ کنید. براى سرخ شدن هر طرف۴ الى ۵ دقیقه با حرارت متوسط کافى است.


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

جای عدد خالی را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.