جدیدترین مطالب سایت
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت ته‌چين همداني

طرز پخت ته‌چين همداني

بهترین خبر – طرز تهیه ته چین همدانی

سایت بهترین خبر

ته‌چين همداني

چي لازم دارم؟

سينه مرغ پخته و ريش‌شده: سه عدد
بادنجان حلقه‌اي سرخ‌شده: سه عدد
زرده تخم‌مرغ: سه عدد
گوجه‌فرنگي: يك عدد
برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه
زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر
روغن مايع: 100 گرم
ماست: 200 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم
زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يك‌سوم برنج با هم مخلوط كنيد.

2. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.

3. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد مي‌ريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.

4. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط 30دقيقه بگذارید تا دم بكشد.

5. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري:

اگر ته‌ديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد ته‌ديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*