جدیدترین مطالب سایت
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت ته‌چین همدانی

طرز پخت ته‌چین همدانی

بهترین خبر – طرز تهیه ته چین همدانی

سایت بهترین خبر

ته‌چین همدانی

چی لازم دارم؟

سینه مرغ پخته و ریش‌شده: سه عدد
بادنجان حلقه‌ای سرخ‌شده: سه عدد
زرده تخم‌مرغ: سه عدد
گوجه‌فرنگی: یک عدد
برنج پخته آبکش شده: سه پیمانه
زعفران دمکرده: هرچه بیشتر بهتر
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
ماست: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و کره: به مقدار لازم
زرشک، خلال بادام و خلال پسته خیس خورده: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

۱٫ زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یک‌سوم برنج با هم مخلوط کنید.

۲٫ کف قابلمه یا ظرف نچسب را چرب کرده و مواد را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه مرغ سپس یک لایه برنج، بعد یک لایه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر یک لایه برنج بریزید.

۳٫ به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را برنجی که با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشک مخلوط کرده بودید می‌ریزید و با کفگیر آن را فشار دهید.

۴٫ روی قابلمه یک عدد کاغذ آلومینیومی کشیده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ۳۰دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

۵٫ در آخر با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین کنید.

فوت کوزه‌گری:

اگر ته‌دیگ خشک و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بیشتری بزنید و اگر تمایل دارید ته‌دیگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه کنید.


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

جای عدد خالی را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.