جدیدترین مطالب سایت
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه شیرینی بژی، شیرینی مخصوص کرمانشاه

طرز تهیه شیرینی بژی، شیرینی مخصوص کرمانشاه

طرز تهیه شیرینی بژی
بهترین خبر – در اینجا با طرز تهیه شیرینی بژی که مخصوص شهر کرمانشاه است آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

سایت بهترین خبر

شیرینی بژی

مواد لازم:

شیر = یک پیمانه

روغن حیوانی = یک سوم پیمانه

رازیانه یا زیره = ۲ قاشق غذاخوری

شکر = نصف پیمانه

آرد (آرد مخصوص نان سنگک) = ۴ پیمانه

پکینگ پودر = ۱ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده = ۱ قاشق غذاخوری

روغن = برای سرخ کردن

طرز تهیه :
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

لینک این صفحه: http://behtarinkhabar.ir/?p=6890


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

۶ نظر

  1. عزیزان با سواد شیرینی بژی مربوط به استان ایلامه، نه استان کرمانشاه. اینم مثل چیزهای دیگه از استان ایلام نگیییییییییییییییییییییرییییییییییییییییییید لطفاً. بژی برساق و روغن حیوانی تصفیه شده و آش ترخینه و……….. سوغاته ایلامن. لطفا دیگه از این سرقت ها انجام نشه…………..

  2. شیرینی بژی سوغات ایلامه روغن حیوانی هم که به اسم کرمانشاهیا تموم شده رو خود کرمانشاهیا میان اصلشو از ایلام میخرن آش ترخینه و عسل و کله کنجد هم از سوغاتیای اصل ایلامه لطفا به نفع کسای دیگه کپی نکنید

  3. مردم عزیز کرمانشاه دست ازین کارها بردارید این شیرینی مخصوص ایلام بوده وهست درضمن این یه شیرینی قدیمیه اون موقع اصلا بکینگ پودر وجود نداشته زعفران هم بهش اضافه نمیکنن یکی ازخواص این شیرینی ماندگاری زیادشه که بااین موادی که جنابعالی دستورش رو دادی یک روزه فاسدمیشه

  4. با سلام. خانمها و آقایون ایلامی باید بگم که این شیرینی فقط برای کرمانشاهه. برید اول خوب تحقیق کنید بعد نظر بدید، واقعاً جای تاسف داره که ایلامی های عزیز هیچگونه ابتکاری ندارند و فقط عادت دارند که تمام چیزایی که متعلق به کرمانشاه هست رو به زووووور به اسم خودشون بزنن!

  5. درسال ۱۳۱۴زمان رضاشاه تصمیم گرفته شد که به علت عظمت قوم عیلامی قصبه حسین آباد را تغییر نام داده ایلام نامیده شود ،ودرآنزمان استان پنجم با مرکزیت کرمانشاه وتابعیت سنندج،همدان،لرستان و…بوده است.این مطلب تاریخی را جهت عزیزانی که فکرمیکنند ایلام یکی از ایالتهای بزرگ ومهم ایران بوده است به ۴رشته تحریر درآوردم.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

جای عدد خالی را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.