جدیدترین مطالب سایت
خانه » سبک زندگی » آشپزی » روش پخت املت یونانی با اسفناج

روش پخت املت یونانی با اسفناج

طرز پخت «املت یونانی» با اسفناج
بهترین خبر – مواد لازم (برای ۳ نفر): ۸ عدد تخم مرغ|۱ فنجان پنیر پیتزا|۲ قاشق چایخوری آویشن|نمک و فلفل به میزان دلخواه|۴ قاشق چایخوری روغن زیتون|یک دوم فنجان پیاز خرد شده|۲ فنجان اسفناج شسته شده.

اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.

تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید. با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.

سایت بهترین خبر

روش پخت املت یونانی با اسفناج

سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند.(کاچیلافود)


نوشتن دیدگاه

لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4.تمامی دیدگاه های منتشر شده در بهترین خبر مورد تایید سایت بهترین خبر نبوده و فقط نظر شخصی کاربران می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

جای عدد خالی را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.